Afbeelding

Wielerspektakel op FestyLand: Tour du Frans

Sport 29 keer gelezen
VOLKEL - Absolute toppers, local heroes, onbekend talent, het treedt allemaal op tijdens drie dagen FestyLand. Maar FestyLand is niet alleen een muzikaal festijn vol topartiesten, want ook sport staat op het toch al brede programma. Zondag 18 oktober om 15.30 uur zijn alle podiums van FestyLand even verlaten, want het hilarisch wielerspektakel Tour du Frans gaat van start. Dóór en rónd de FestyLand-tenten koersen wielrenners die allemaal Frans heten!

Geen Piet of Jan, nee alleen maar mensen die Frans heten mogen meedoen aan de ‘wedstrijd’ op een fiets zónder versnellingen. Winnen is natuurlijk belangrijk, alleen al om de kus van rondemiss Fransje te mogen ontvangen, maar meedoen is een belevenis op zich. Een avontuur dat slechts weggelegd is voor twintig Fransen! ‘Sportievelingen’ met die naam kunnen zich opgeven via . Uiteraard is er naast de podiumplekken ook een prijs voor de origineelste Frans van het nu al legendarische wielerspektakel: Tour du Frans.

Tip de Frans
Heet je zelf geen Frans, maar ken je wel een leuke Frans, geef die ‘Tip de Frans’ dan ook door. Het zou leuk zijn als er ook enkele bekende Fransen meedoen dus weet je iemand: Tip de Frans. Meer weten, kijk op www.tourdufrans.nl

[image=73413]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant