Afbeelding

Ook jij kunt op FestyLand staan!

Kunst en cultuur 14 keer gelezen
VOLKEL - Meer dan 70 artiesten, bands, dj´s staan 16, 17 en 18 oktober op FestyLand. De Dijk, Van Velzen, BZB en Jan Smit en veel meer toppers zijn al geboekt, maar ook jij kunt op FestyLand staan! In de nostalgische Spiegeltent is zondag tussen 12.30 en 15.00 uur het theaterpodium vrij voor regionaal talent om zich aan het grote publiek te presenteren.

Net als Jan Smit, Waylon & Band, Dio, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Claw Boys Claw, Benny Rodrigues, Gregor Salto en nog vele vele anderen op FestyLand optreden? Dat kan!, zo vertelt festivaldirecteur Rien Somers: “Veel kleinkunstartiesten zijn al gecontracteerd, maar op de zondagmiddag hebben we bewust een blok in het programma open gehouden voor regionaal talent het Open FestyLand Podium.”

[image=111792]

Aanmelden
Cabaret, muziek of proza & poëzie, alle vormen van kleinkunst zijn toegestaan, vertelt Rien Somers. “Helaas kunnen we geen normale optredens van bands inplannen, want dat zou te veel tijd gaan kosten bij switchen van de ene na de andere performance. Dus voor bands is het enkel mogelijk in te schrijven als deze het repertoire eenvoudig akoestisch kunnen brengen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via , bij grote belangstelling moeten we natuurlijk een selectie maken.”

De coördinatie en presentatie van dit eerste Open FestyLand Podium is in handen van Heleen van de Veerdonk. Kijk voor meer programma informatie en kaartverkoop op www.festyland.nl.

[image=111791]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant