Afbeelding

Internationale award voor Peter van Dooren

Zakelijk 56 keer gelezen
UDEN – De Udense kapper Peter van Dooren kreeg afgelopen weekend in Parijs de internationale award ‘Créateur de Mode’ uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse evenement ‘Intercoiffure Mundial Performance’. Van Dooren heeft de award te danken aan de waardering van zijn collega’s uit 52 landen wereldwijd.

[image=111768]

Peter van Dooren is de tweede Nederlander die deze award wint, in vele tientallen jaren tijd. “Deze prijs krijg je als je veel tijd en energie steekt in het creëren en ontwikkelen van nieuwe trends, lijnen en stijlen. Je wordt een jaar lang intensief gevolgd. Er wordt van je verwacht dat je het niveau binnen Intercoiffure op een hoger niveau tilt. Ik heb daarvoor veel presentaties verzorgd.”
De Udense kapper, die al lange tijd wereldwijd tot de top behoort, is al enige jaren artistiek directeur bij Intercoiffure en maakt ook deel uit van het Europese team. Hij is vaak te zien bij internationale evenementen. “Binnenkort sta ik Zürich op het podium, voor 600 Zwitserse kappers, en mag ik me twee uur uitleven op verschillende modellen.”
Peter van Dooren vindt de award leuk. “En niet meer dan dat. Natuurlijk is het mooi om de waardering te krijgen van je vakgenoten. Je krijgt door zo’n prijs ook wel meer aanbiedingen. Maar mijn vak is mijn passie. Ik doe het niet om prijzen te winnen, maar voor mijn klanten en mijn medewerkers. Zelf hoef ik niet zo nodig in de spotlights te staan. Nogmaals, de waardering van collega’s is erg leuk.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant