Afbeelding

Nooit Te Oud (To Be Happy!)

Algemeen 44 keer gelezen
UDEN | 37 jaar geleden schreven Marjan Berk en Ruud Bos de muzikale cultshow 'Moeder en haar jongens'. Bill van Dijk liet hier toen al zien over enorm talent te beschikken. 37 jaar later vonden Berk en Van Dijk het tijd om weer eens iets samen te maken. De twee verzamelden hun favoriete nummers en acts en het idee voor de voorstelling 'Nooit Te Oud (To Be Happy!)' was geboren. De voorstelling is op 18 november te zien in Markant Uden.

[image=316700]

Zevenendertig jaar na de show 'Moeder en haar jongens' schoot tijdens een ontmoeting tussen Van Dijk en Berk opnieuw de vlam in de pan. Bill had veel succes met een van de nummers uit Moeder en haar jongens: 'Beppie's Billen' tijdens zijn optreden in 'Nederland - Musicalland' van het vorige seizoen. Dat bracht bij hen allebei de vraag boven water: 'Wordt het niet tijd om weer eens...?' 'Ja. Laten we nog eens samen iets gaan maken.'
Twee middagen brainstormen waren voor het tweetal genoeg om dit plan vorm te geven.

Gelouterd duo
Bill van Dijk is gelouterd en gelauwerd door zijn grote ervaring op de podia in ons land, Amerika en Engeland en zijn stem wint nog steeds aan zeggingskracht. Marjan Berk schreef meer dan honderd scenario's, waaronder voor het met de Televizierring bekroonde 'Vrouwenvleugel' en gaf meer dan drieduizend lezingen voor goedgevulde zalen. De twee oude rotten worden ondersteund door jong muzikaal toptalent.

Woensdag 18 november
'Nooit Te Oud (To Be Happy!)' is op woensdag 18 november om 20:15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden.
Tickets voor 'Nooit Te Oud (To Be Happy!)' kosten € 18,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant