Afbeelding

Kaarten te winnen voor Uje Swingt

Algemeen 47 keer gelezen
UDEN | Het evenement Uje Swingt is aankomende zaterdagavond weer en met Tilt is een van de meest bekende coverbands van Nederland aanwezig. Maar ook de Udense meidengroep ‘De Golden Girls’ en DJ Ejackt zorgen voor entertainment. Een avond waarvoor gratis kaarten gewonnen kunnen worden.

[image=316072]

Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. Vanaf 2014 deelt oprichter en entertainer-zanger Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen , toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt. Daarnaast treden andere acts, zoals de Golden Girls uit Uden, op En met DJ Ejackt met zijn lasershow krijgt de avond een climax.
Uje Swingt gaat ook dit jaar weer voor een uitverkocht huis. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende kaartverkooppunten, te weten Shell Bitswijk en Markant Uden. Ook zijn er e-tickets verkrijgbaar via www.knoerissen.nl en www.markantuden.nl/concerten-events.

Kaarten winnen?
Maar mensen kunnen ook kaarten winnen. Dat kan door de volgende vraag goed te beantwoorden en het antwoord te sturen naar : hoe heet de oprichter van Tilt met zijn achternaam?
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant