Afbeelding

The Stones spelen in Markant Uden

Algemeen 146 keer gelezen
UDEN | De Britse tributeband 'The Stones' brengt een ode aan The Rolling Stones, The World's Greatest Rock and Roll Band. In de show 'The Early Years' nemen ze het publiek mee naar die opwindende beginperiode van The Rolling Stones. De voorstelling is op 20 november te zien in de evenementenzaal van Markant Uden.

[image=316784]

De Britse tributeband 'The Stones' brengt een buitengewoon energieke show met alle grote hits van de Rolling Stones uit de jaren zestig. Zanger Benjamin Wattam pakt het publiek in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens als twee druppels water op Mick Jagger.

Beste Britse tributeband
'The Stones' wordt gezien als de beste Britse tributeband van The Rolling Stones. In 'The Early Years' brengt de groep hits en tijdloze Rolling Stones-songs als 'I Can't Get No (Satisfaction)', 'Start Me Up', 'Honky Tonk Woman' en 'Jumpin' Jack Flash' op het podium.

The Stones
'The Stones' is een nauwkeurig en getrouw eerbetoon aan het geluid en de uitstraling van een echte Stones-show. Compleet met vintage instrumenten, hippe kostuums en de typische maniertjes. The Stones is eerder een reïncarnatie dan een eerbetoon.
'The Early Years' is op vrijdag 20 november om 21:00 uur te zien in de evenementenzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'The Early Years' kosten 24,50 euro (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant