Afbeelding

Het is goed toeven bij Frekie's in Uden

Zakelijk 73 keer gelezen
UDEN | Frekie's, een zaak aan de rand van het gezellige centrum van Uden, waar Brabantse gezelligheid voorop staat. Een ontmoetingsplek met een gezellig lunchcafé en een sfeervol kunstzinnig atelier.

[image=314774]

Frekie's is een leerwerkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij gebruiken onder begeleiding hun talenten voor creatieve en ambachtelijke werkzaamheden. In de winkel wordt zelfgemaakte creatieve kunst verkocht, aangevuld met kunstuitingen van een atelier elders.Het atelier is toegankelijk voor iedereen, staat open voor workshops, rondleidingen en het in opdracht maken van kunstwerken. In het lunchcafé is het goed toeven. Deze week is Frekie's gestart met een nieuwe lunchkaart. Vertrouwde gerechten zijn gebleven en deze zijn aangevuld met nieuwe gerechten.
De prijzen van de gerechten zijn vriendelijk en gunstig gesteld, waardoor de zaak een breder publiek bereikt dat de weg naar Frekie's vindt.

Openingstijden
De openingstijden van het lunchcafé zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. De keuken is op die dagen open van 10.00 tot 16.00 uur.
Het atelier is van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot en met 16.00 uur. Telefonisch is Frekie's bereikbaar via (0413) 25 66 12. Voor meer informatie kunnen mensen kijken op www.frekies.nl of de Facebook pagina volgen.
Er kan ook worden gemaild naar Frekie's. De mailadressen voor het atelier en lunchcafé zijn: frekies-atelier@dichterbij.nl of frekies-lunchcafe@dichterbij.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant