Afbeelding

Lady's Day 14 november in Vivaldi

Algemeen 36 keer gelezen
OSS | De Lady's Day in Vivaldi wordt na het succes van vorig jaar dit jaar opnieuw gehouden. Op zondag 14 november is er een gezellig uitje voor vriendinnen, zussen, collega's of moeder en dochter met voor alle dames wat wils. Van 12.00 uur tot 17.00 uur zijn daar de allerlaatste en nieuwste trends voor hen te vinden zijn op velerlei gebied.

[image=316707]

Er is een breed aanbod op het gebied van onder andere beauty, fashion, haarmode, visagie, wellness, erotiek, trends, body & health, lifestyle, verzorging, cosmetica, woondecoratie, modeaccessoires, dieet & afslanken, make-up, gezondheid, exclusieve mode, skin care, hobby & vrijetijdsbesteding, spirituele artikelen, massages, voeding, baby en kinderen, paragnostiek, tassen, cupcakes & taarten, huishoudelijke artikelen, zeep, lederwaren, nail art, (luxe) cadeauartikelen, snoeperijen, wierook, oliën, ontharing, bodywrap, huidverzorgingsproducten, wimperverzorging en voedingsadviezen.

Modeshows
Er vinden diverse modeshows plaats van al de aanwezige kledingboetieks waarin onder andere de nieuwste trends naar voren zullen komen op het gebied van fashion en modeaccessoires. De kleding varieert van vrijetijds en casual mode tot sport-, avond-, en nachtmode en lingerie en underwear.

[image=316706]

Anti aging
Als primeur kunnen de dames tijdens deze Lady’s Day kennis maken met een uniek concept voor anti-aging. Daarnaast demonstreert Aqua tender een dode zee scrub- en body butter alsmede een peeling gel voor reiniging van (gevoelige) huid.

Bruids- en avondmode
Tijdens de Lady’s Day zal er een hele exclusieve collectie bruidsmode gepresenteerd worden van Colinda’s Bruidsmode uit Alphen. Vooruitlopend op de aankomende feestdagen, zullen er ook diverse unieke exclusieve avondtoiletten, galajurken en cocktail dresses geshowd worden op de catwalk.

Deelname
Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een leuke stand willen bemannen. Zij kunnen hiervoor per e-mail contact opnemen met de organisatie via het e-mailadres

Entree en openingstijden
De Lady’s Day in Vivaldi is geheel gratis toegankelijk voor iedereen en geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie www.ladysday.nl

[image=316705]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant