Afbeelding

Henri d’n Urste regeert over de Reigers

Carnaval 65 keer gelezen
ZIJTAART – En plots was hij daar. Vanachter het zwarte pluche sprong Henri Brugmans het toneel op. Prins Henri d’n Urste gaat tijdens het komende carnaval de scepter zwaaien over de Reigers in Zijtaart.

[image=316794]

Prins Henri d’n Urste is 38 jaar en revisie monteur bij MRT Engines in Veghel. Samen met zijn vrouw Cindy en hun twee kinderen Nina (10) en Lars (8) wonen zij op het rudebroeck in Zijtaart. Cindy is werkzaam bij Twin Air in Veghel. Henri is al jaren fanatiek slagwerker bij de slagwerkgroep van fanfare Sint Cecilia. Met Blaas kapel de Boemelaars is Henri een vaste verschijning tijdens het Carnavalsgedruis en ver daar buiten. Tevens is de nieuwe Prins lid van Dartclub Kleijngeld Zijtaart en de EHBO vereniging Zijtaart. Met de onthulling van Henri d’n Urste zien we een oude bekende terug. Adjudant van Prins Henri is Twan van Nunen ,Barkeeper bij Café Kleijngeld. Twan was al eens zelf Prins in 2011. Zijn vriendin is Moniek van der Aa werkzaam in het ziekenhuis Bernhoven.

Hun motto tijdens het Carnaval is:
“mi ons rakte nie van slag”

Op zondag 22 november is er gelegenheid om Prins Henri d’n Urste en zijn Adjudant Twan ,de dames Cindy en Moniek te feliciteren op hun receptie.
Gehouden in het Dorpshuis te Zijtaart van 10:44 tot 16.33 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant