Afbeelding

HOT speelt 'De doos met het gesloten oog'

Kunst en cultuur 36 keer gelezen
OVERLOON | Het Overloons Toneel (HOT) speelt in de komende twee weken de voorstelling 'De doos met het gesloten oog', een absurde tragikomedie geschreven door Erik Winkelman. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november is het stuk om 20.00 uur te zien in gemeenschapshuis de Pit in Overloon en op zaterdag 7 november om 20.15 uur in het theater van De Weijer in Boxmeer.

[image=315853]

HOT neemt bezoekers in deze voorstelling mee in de waanzinnige wereld van de familie Smit: "Zoon Wester wordt door zijn moeder angstvallig verborgen gehouden op een zolderkamer. Daar vecht hij tegen zijn gekte, tussen honderden dozen waarin de spullen van zijn overleden vader zijn opgeborgen. In het gevecht met zichzelf heeft hij gezelschap van vier figuren die hem en het publiek heen en weer doen slingeren tussen fantasie, droom en werkelijkheid."

Tragisch en humorvol
'De doos met het gesloten oog' is een fantasierijk, tragisch maar ook humorvol stuk. De regie is in handen van May Jansen. Kaarten à 10,00 euro zijn verkrijgbaar via http://www.hetoverloonstoneel.nl, bij Tankshop Jacobs (Vierlingsbeekseweg 13, Overloon) en aan de kassa. Kaarten voor de voorstelling in De Weijer zijn verkrijgbaar via http://www.deweijer.nl en aan de kassa.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant