Afbeelding

Kunstweekend in gemeentehuis Mook

Kunst en cultuur 41 keer gelezen
MOOK | In het tweede weekend van november is wederom het gemeentehuis van Mook geopend als museum van de stichting Jacques van Mourik. Op zaterdag 14 en zondag 15 november tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen kunstliefhebbers voor het laatst genieten van de overzichtstentoonstelling van Gonda van der Zwaag. Zij laat werk zien van haar academietijd tot heden, alles geïnspireerd door de natuur in 'haar' Zevendal.

[image=316314]

Daarnaast is het mogelijk om kunst uit de Plasmolense groep te kopen en te verkopen. "Daartoe is er op vrijdag 13 en zaterdag 14 november tussen 10.30 en 13.30 uur inname van werken die u als particulier zou willen verkopen. Op zondag 15 november tussen 17.00 en 18.00 uur moeten alle niet verkochte werken weer opgehaald worden", aldus Rian Janssen, conservator kunst

Plaatsgeld
Voor elk ingebracht werk betalen deelnemers 1,00 euro plaatsgeld en bij verkoop wordt 15% commissie doorberekend. Met dat geld kan de stichting haar doelstelling realiseren, te weten het werk van de Plasmolense groep in stand houden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant