Afbeelding

SkyLine sport met Lucien Roeffen van Avesteyn

Algemeen 54 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Lucien Roeffen schuift aan als gast in het zaterdagse sportprogramma van SkyLine. De trainer van Avesteyn is een leuke gast die uren kan praten over dingen, maar vooral over voetbal. Vanzelfsprekend ook veel aandacht voor de wedstrijd van vanavond tussen Blauw Geel’38 en O.S.S.’20.

[image=213756]

UDI’19 reist morgen af naar het verre Vlissingen. Na de nederlaag van vorige week thuis tegen Dongen is winst de hoogste prioriteit van trainer Bas Gösgens. Met hem proberen we contact te krijgen in de loop van het programma. De UDI’19-trainer maakte donderdag aan zijn groep bekend dat hij na vier jaar stopt bij de Udense club. Verder sprak aanvoerder Randy Hofmeijer met SkyLine. Die opname zal in het programma nogmaals te horen zijn. Zondag de topper in der derde klasse D tussen FC Uden en Boekel Sport waar het direct gaat om de bovenste plekken in de derde klasse.

[image=291296]

SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV. Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet. De presentatie is als vanouds in handen Hans Smits en Peter Kuijpers.

Mogelijk is dat de frequentie 107.100 MHz niet werkt en enige kabelfrequenties. Aan deze storing wordt gewerkt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant