Afbeelding

Elf kandidaat-prinsen in Smousenrijk

Kunst en cultuur 40 keer gelezen
ZEELAND | In Zeeland is het raden van de nieuwe prins in volle gang. Carnavalsvereniging de Smouskes pakt dit jaar niet uit met één kandidaat-prins, maar met elf. In elf tuinen in Zeeland staan gekleurde prinsensteken, één van die tuinen is eigendom van de nieuwe prins.

[image=315580]

Op de website van de Smouskes stellen de kandidaten zich voor. Bezoekers kunnen in een poll op de website aangeven wie zij denken dat de prins is. De uitslag van de poll wordt wekelijks geüpdatet. “Middels een afvalrace tussen de elf kandidaat-prinsen de echte prins zich staande moeten houden. Dan weten we wie er komend jaar de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk”, laat de carnavalsvereniging weten. De ontwikkelingen rondom de kandidaat-prinsen zijn te volgen via www.facebook.com/smouskespakkenuit.

Onthulling
De prinsenonthulling begint zaterdag 7 november om 20.30 uur. Tijdens de avond treedt coverband ‘Stolen Frame’ op. Zij brengen een uitgebalanceerde mix tussen lekkere ‘mee-blèr’-rock, swingende soul, disco en pop. Ook Zeelanders Harm, Joost en Bas geven acte de présence met hun Kreezyhaus ‘No Limito Discoshow’. Het nieuwe prinsenpaar wordt onthuld om 22.20 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant