Afbeelding

Jubilarissen 100 jaar bij Hendriks Coppelmans

Algemeen 176 keer gelezen
UDEN | Zeven jubilarissen vierden afgelopen vrijdag hun 12,5- of 25-jarig jubileum bij de Udense bouwgroep Hendriks Coppelmans. De mannen werden in de skybar van Van der Valk in Uden in de spotlights gezet. Samen waren ze 100 jaar in dienst van het bedrijf.

[image=316941]

De jubilarissen bij Hendriks Coppelmans die samen verantwoordelijk zijn voor precies 100 dienstjaren zijn: Marcel van de Burgt uit St. Oedenrode, Ron Cornelissen uit Bakel, Tommy van Pinxteren uit Waspik, Thomas Roulleau uit Milsbeek, Kees Hamming uit Eindhoven, Cas Stuut uit Someren (allen 12½ jaar) en John van Lith uit Berghem (25 jaar).
In het officiële gedeelte van de jubileumviering bedankten de directie de zeven medewerkers voor de inzet waarmee ze de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en bloei van de onderneming. "Als woonspecialist vinden we het belangrijk dat alles aan een huis klopt. We willen wonen geweldig maken. Die klantgerichte opstelling valt of staat met vakbekwame, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers en dat zit bij ons wel goed", sprak Bart Hendriks de jubilarissen en hun familieleden toe. "Vakkennis en ervaring zijn daarbij belangrijk, maar ook de oplossingsgerichte en mensgerichte mentaliteit van onze mensen. Dat maakt ons uniek in de branche. Daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant