Afbeelding

PSV Masters ook nu voor de 10e keer ’n erg leuk evenement

Algemeen 45 keer gelezen
Zondagmorgen jl. (15/11) werden de PSV Masters On Tour voor de tiende keer bij UDI’19/Beter Bed gehouden. Het weer was wat onstuimig, de strakke wind stond in de lengterichting over het veld, maar het was bijna de gehele morgen droog. Het toernooi verliep geweldig, diverse ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes genoten van het evenement en van de mascottes.
[image=316951]
Er waren 24 teams aanwezig vanuit 11 verenigingen uit de regio en In totaal hebben er 169 voetballers uit de F-jeugd (geboren in 2008 en 2009) meegedaan aan dit voetbalspektakel. Alle teams hebben vijf wedstrijden gespeeld en de winnaars van elke poule speelden nog een finalewedstrijd. Uiteindelijk wisten de teams SCMH (2009) en UDI’19 4 (2008) er met de winst van door te gaan. Alle spelertjes kregen een aantal aandenkens aan dit schitterende evenement (PSV certificaat en PSV Vaantje) mee naar huis. De winnaars hebben nog een extra prijs ontvangen, zij mogen met hun team een PSV thuiswedstrijd bezoeken.
[image=316952]
De mascottes Phoxy (PSV) en Parky (UDI’19) waren ook weer aanwezig om de verrichtingen van de jongste voetballertjes te bekijken. Uiteraard namen beide mascottes de tijd om met elk team op de foto te gaan. Kortom, een schitterende voetbalochtend waarin veel mensen hun tijd hebben ingestoken. Tijd die uiteindelijk zeker de moeite waard is geweest. ’n Bijzondere hartelijk dank voor iedereen die ‘n bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van dit 10e PSV Masters On Tour 2015 voor de F-jeugd hier uit de regio bij UDI’19/Beter Bed.
[image=316953]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant