Afbeelding

'Morgen is Ver' met de Mannen van Naam

Algemeen 28 keer gelezen
UDEN | 'Morgen is Ver' is het tweede theaterprogramma van Mannen van Naam. Op zondag 22 november staat het drietal in De Pul. Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en vrolijke folkmuziek. Rasmuzikanten Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, die alle drie ooit aan de basis van feestband Pater Moekroen stonden, besloten terug te keren naar hun roots.

[image=317022]

Persoonlijker dan ooit. Ze richten zich op het hier en nu en nemen het publiek mee naar een intieme wereld, die de dag van morgen even doet vergeten. Mannen Van Naam wordt ook wel de Brabantse Crosby, Stills & Nash genoemd. Drie mannen die hun sporen in de Nederlandse muziektheaterwereld ruimschoots verdiend hebben. De Mannen van Naam komen opnieuw verrassend uit de hoek met romantische en vrolijke liedjes. Zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur. Entree 10,00 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Het is een zitconcert. Voorafgaand aan het optreden van Mannen van Naam heeft De Pul Uden een herfstmenu opgesteld. Reserveren kan via eetcafe@livepul.com. Zie voor meer info www.livepul.com.

Prijsvraag
Wie een prijs wil winnen, kan dat die de volgende prijsvraag. Mannen van Naam geeft twee pakketjes met twee cd's weg plus een dvd'tje. Om daarop kans te maken, moet de volgende vraag goed beantwoord worden en gestuurd worden naar : Hoe heette het eerste theaterprogramma van Mannen van Naam?
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant