Afbeelding

MV2 in reprise

Algemeen 44 keer gelezen
UDEN | MV2 (spreek uit MV in het kwadraat) is een one man show van Huub Stapel over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes over de liefde. Over het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je daarmee in een relatie om kunt gaan. Wegens groot succes eerder in 2015 is de voorstelling wederom, deze keer op donderdag 26 november, te zien in Markant Uden.

[image=304914]

MV² is een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen. Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: liefde.
Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend. Peter de Baan schreef de tekst. Al repeterend is daar in samenspraak met Stapel in geschrapt en zijn er ook dingen bij gekomen.
Stapel zocht de gedichten en liedjes uit en zo groeide een tekst die hem op zijn lijf geschreven is. MV² is zijn persoonlijke verhaal geworden. 'MV2' (reprise) is op donderdag 26 november om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets voor 'MV2' kosten 30,00 euro (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant