Afbeelding

Langlaufvereniging Bedaf houdt speciale Winterfair

Algemeen 127 keer gelezen
UDEN/VEGHEL/OSS | Langlaufvereniging Bedaf is één van de drie langlaufverenigingen in Nederland. De vereniging heeft als enige een eigen vaste baan. Deze winter pakken ze flink uit, omdat ze 30 jaar bestaan. Zondag 22 november houden ze een grote Winterfair.

[image=317082]

De leden van Langlaufvereniging Bedaf komen uit Oss, Uden en Veghel, maar er bevinden zich zelfs Belgen in het ledenbestand.

Echte rendieren
De organisatie heeft flink uitgepakt. Zo kan men met echte rendieren en een begeleider in Samojeedkleding wandelen door de Bedafse Bergen. Verder zijn er vele kraampjes met eten en drinken, maar ook een reisorganisatie voor langlaufreizen-wintersportkleding en wintersportmaterialen. Ook kraampjes met zeer diverse artikelen en leuke handgemaakte (december)cadeau's ontbreken niet. Er kunnen herfststukjes worden gekocht of gemaakt tijdens een workshop. Voor de kinderen is onder leiding van onze mascotte Rocky Rendier een kleurwedstrijd waarbij de kinderen kans maken op een kinderfeestje.

[image=317083]

Zomertraining
Er wordt natuurlijk ook gesport. De hele dag zijn er workshop bij professionele trainers: Langlaufen, Biathlon maar ook Cross Skate en Nordic Walking beide de zomertraining voor het langlaufen. Om 11.00 uur en 14.00 uur starten er Nordic Walking/wandeltochten onder begeleiding van een ervaren trainer. De locatie wordt omgetoverd tot een winters tafereel. De Winterfair duurt van 11.00 uur tot 18.00 uur. Kaarten kosten voor volwassenen 20 euro en voor kinderen 1 euro. Het entreekaartje dient ook als als lootje voor een loterij met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door standhouders.

[image=317079]

[image=317084]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant