Afbeelding

SkyLine Sport met aandacht voor TOP – UDI’19

Algemeen 60 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Dit weekend wordt er op veel velden gebekerd. Voor UDI’19 kwam klasgenoot SV TOP uit de champagnekoeler. Die wedstrijd start om 16.00 uur in Oss. Het ‘toeval’ wil dat de sportuitzending dan ook van acquit gaat. Fons Boekelder doet verslag over deze wedstrijd.

[image=315367]

Geen gasten, maar wel veel aandacht voor sport. basketbalclub Attacus uit Veghel bekert vanavond om 20.00 uur thuis tegen het één klasse hoger spelende Grashoppers uit Katwijk. De ploeg van coach Paul van Asseldonk is in vorm en om die reden niet kansloos tegen de ploeg uit het vissersdorp. FC Uden is een van de weinigen die voor de competitie in moet halen. Het team van Johan van Osch speelt zondag uit naar DAW in Schaijk. In het sportprogramma zijn er ook opnamen te horen eerder deze week gemaakt met Bas Gösgens die eerder bekend maakte aan het einde van het seizoen na vier jaar te stoppen op Parkzicht. De manier waarop hem dit werd medegedeeld vond hij minder chique en geeft daar ook zijn mening over. Erwin van Breugel, trainer van Blauw Geel’38, gaat na drie jaar einde seizoen eveneens vertrekken. Een beslissing die in consensus is genomen zegt-ie zelf. Veel sport op de late zaterdagmiddag met als rode draad het treffen tussen TOP en UDI’19 in Oss.

[image=288166]

Luisteraars
SkyLine RTV via de ether is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Terug op de kabel bij KPN voor Veghel, Uden en Schijndel kanaal 399 radio en 599 voor TV. Ziggo luisteraars doen dat in Uden en Veghel op kanaal 87.5. Verder via de site op de stream van het wereldwijde internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant