Afbeelding

Nieuwe Trap-In in 2016

Algemeen 143 keer gelezen
UDEN/VOLKEL | Evenals voorgaande jaren zal ook in 2016 op Tweede Pinksterdag de Trap-In worden verreden in Uden en Volkel. Dit jaar is dat op maandag 16 mei.

[image=317350]

Jaren geleden is dit evenement gestart als financiële hulp aan Udense en Volkelse missionarissen. De laatste jaren is echter het aantal (leken)missionarissen zo sterk teruggelopen, dat de organisatie toen besloten heeft om kleinschalige ontwikkelingsprojecten uit de Derde Wereld, die niet door een (leken)missionaris worden uitgevoerd, te ondersteunen.
Een inwoner van Uden of Volkel dient namelijk als contactpersoon op te treden en een aanvraag bij het bestuur van de Trap-In in te dienen. Deze persoon dient rechtstreeks en actief contact te hebben met degene die het project uitvoert en uiteraard op de hoogte te zijn van de inhoud en de financiële situatie van het project. Ook draagt de indiener er achteraf zorg voor dat de besteding van de gelden bij het bestuur van de Trap-In wordt verantwoord. De projecten voor de Trap-In van 2016 kunnen tot zondag 27 december worden ingediend door middel van het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier, dat vanaf de website www.trap-in.nl is te downloaden, naar het secretariaat van de Trap-In, Raktweg 8, 5406 TV Uden of via email: info@trap-in.nl.
Voor eventuele inlichtingen kan telefonisch contact worden opgenomen met telefoonnummer (0413) 26 94 84 of (0413) 26 22 06.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant