Afbeelding

Sinterklaas in verschillende shows bij Markant

Algemeen 111 keer gelezen
UDEN | Sinterklaas speelt de komende tijd een prominente rol in Markant Uden. Zo speelt de bekende cabaretier Javier Guzman zijn Sinterklaasconference en speelt VOF de Kunst een Sinterklaas 'pop'concert.

[image=317364]

Na zijn succesvolle voorstelling 'Absurd Verlicht' is Javier Guzman terug met een nieuw theaterprogramma. Sinterklaasconference 2015 Lief & Laf is te zien op dinsdag 1 en woensdag 2 december om 20.15 uur in Markant Uden. Guzman maakte eerder al vier Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004 en 2009). Na zes jaar is het tijd voor zijn vijfde. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via www.markantuden.nl.

VOF de Kunst
VOF de Kunst staat op 4 december vanaf 16.00 uur op het podium van de theaterzaal in Markant Uden met een Sinterklaas-'pop'concert, waarbij kinderen mee mogen doen op het podium en ouders mogen dansen. De voorstelling is gratis te bezoeken op basis van inschrijving. Hier is met groot enthousiasme op gereageerd en inmiddels zijn alle stoelen in de theaterzaal bezet. Markant Uden is op zoek naar een mooi decor voor deze voorstelling en de jonge bezoekers van 'Ik wil mijn schoen terug' mogen daarbij helpen door cadeaus te maken voor op het podium. Door een doos mooi in te pakken of te beschilderen en op de onderzijde naam en adres te vermelden maken zij ook nog eens kans op twee entreekaarten voor de voorstelling van Javier Guzman, een leuk cadeau voor bijvoorbeeld papa en mama. De cadeaus dienen voor 27 november ingeleverd te worden bij het informatiepunt van Markant Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant