Afbeelding

Fioretti College biedt ouderen kerstlunch

Algemeen 100 keer gelezen
VEGHEL | Leerlingen van het Fioretti College in Veghel verzorgen op dinsdag 15 december om 12.00 uur een kerstlunch voor ouderen uit de gemeenten Veghel en Uden en uit Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. De afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR) van de school werkt daarbij samen met het ouderenwerk van Vivaan. Bij voldoende animo wordt er een tweede lunch verzorgd op 14 december.

[image=317374]

HBR-docent Will Hanegraaf is enthousiast: "Ieder jaar verzorgen onze leerlingen kerstdiners voor hun familie in het schoolrestaurant. Met wat extra inspanning kunnen we al voor het derde jaar een groep van zo'n 90 ouderen een heerlijk driegangendiner aanbieden." Carmen van den Boom van Vivaan is erg gecharmeerd van het initiatief: "In de donkere dagen voor de kerst zijn veel van onze cliënten aan huis gebonden. We bieden ze graag de mogelijkheid om hun sociale contacten te onderhouden, bijvoorbeeld via de BoodschappenPlusBus, waarmee ze een bezoek aan de supermarkt kunnen brengen. Deze en andere ouderen worden benaderd om deel te nemen aan de kerstlunch."
55-Plussers die mee willen eten, moeten zich voor 3 december aanmelden. Dat kan op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bij Vivaan (0413-745578) of via het e-mailadres . Wie geen eigen vervoer heeft, wordt voor 3.50 euro opgehaald en thuisgebracht. De kerstlunch is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant