Prima Donna is een van de topmerken die te koop is bij Lingerie Le Net.
Prima Donna is een van de topmerken die te koop is bij Lingerie Le Net.

Lingerie Le Net opent zondag nieuw filiaal aan Sacramentsweg

Zakelijk 1.473 keer gelezen

UDEN | Lingerie Le Net opent zondag 13 december een nieuw filiaal in Uden aan de Sacramentsweg 16. De lingeriezaak is al twintig jaar gevestigd in Son en Breugel, al zes jaar in 't centrum van Eindhoven (Nieuwe Emmasingel) een half jaar in Gemert en nu dus ook in Uden.

Lingerie Le Net heeft een enorme keuze in lingerie en badmode van A t/m I cup. Ninette de Jager vertelt: "Je kan nog zo'n dure kleding dragen maar als de basis eronder de foundation niet goed zit, zie je dat aan de bovenkleding. Men kan 1 of 2 hele maten slanker kleden door 't dragen van de juiste BH. Voor brede uitstaande borsten zijn er BH's die de borsten dichter bij elkaar brengen zodat 't optisch mooier oogt. Ook voor borsten die 'hangen' door ouderdom of door afvallen zijn er BH's die de borst meer liften."
Vrijwel alle (top)merken zijn bij Lingerie Le Net verkrijgbaar zoals Prima Donna, Marie Jo, Triumph, Marlies Dekkers en vele meer.
"We verkopen lingerie in de breedste vorm: van functioneel tot sexy + sportief tot zwangerschaps BH, bruidslingerie en pantylet/bodystock. Ook in de grote maten. "Ons motto is 'Wij slagen als onze klanten tevreden zijn'. Ook voor badmode kunnen bezoekers het gehele jaar terecht bij Lingerie Le Net. Eveneens van A t/m I cup. Ook zijn er mooie (buik) corrigerende badpakken. "Al jaren goed advies, dat is de kracht van onze speciaalzaak. Kom eens binnen, laat uw opmeten zodat u zelf 't verschil ziet en voelt. Tijdens de openingsweek ontvangen klanten een leuke attentie en tevens zijn er mooie aanbiedingen. Graag staan wij met ons team ervaren lingeriespecialisten voor u klaar."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant