Heb jij de leukste foto van Uden on ice?

Algemeen 117 keer gelezen

UDEN | Uden on ice gaat van start! Vanaf vrijdag (tot en met zondag 3 januari) wordt er volop geschaatst op de ijsbaan op de Udense Markt. Het Udens Weekblad steunt Uden on ice en is op zoek naar de allerleukste sfeerfoto's.

Ga jij ook het ijs op? En zou jij je foto graag terugzien in een van de komende edities van het Udens Weekblad? Neem dan je camera of smartphone mee en stuur je leukste schaatsfoto op! De redactie van het Udens Weekblad verzamelt alle foto's en maakt iedere week een selectie. De leukste, gezelligste of meest sfeervolle foto's plaatsen we op een speciale Uden on ice-pagina. Daar staat trouwens iedere week ook het programma vermeld, met hoogtepunten van een nieuwe week Uden on ice!

Foto's kunnen gemaild worden naar redactie@udensweekblad.nl (zet 'IJsfoto' in het onderwerp).

De eerste schaatsers kunnen vrijdag al vanaf 18.00 uur terecht op de overdekte ijsbaan. Een dagkaart kost 4 euro. Een combinatieticket voor een hele dag schaatsen én 5 ritten op de Icetubebaan kost 5 euro. Daarnaast zijn schaatsen te huur voor 3 euro per paar, glij-ijzers voor de kleinsten zijn gratis. De ijsbaan is bijna elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Meer informatie staat op de website van Uden on ice: www.udenonice.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant