Afbeelding

Tien jaar Ambachtelijke Slagerij in Zeeland

Algemeen 354 keer gelezen

ZEELAND | Ambachtelijke Slagerij Wim van Haeren viert haar 10-jarig bestaan. Dat jubileum wordt sinds 9 december een hele week gevierd.

"Ons succes hebben wij vooral aan onze klanten te danken, die blijven vertrouwen in de versheid en kwaliteit van onze producten. Ons vlees is van Nederlandse afkomst en wij werken waar mogelijk met streekproducten en ondersteunen lokale initiatieven", vertelt Van Haeren. De slager is trots op zijn klanten, die intussen niet alleen uit Zeeland, maar uit de hele regio de weg naar zijn slagerij weten te vinden. Het enthousiaste personeel weet vrijwel elke klantvraag vakkundig te beantwoorden. Zij zijn gespecialiseerd in 'lekker' en geven graag tips over bereiding, recepten en menusamenstelling.

'Zillands lèpke'
Samen met zijn team breidt Wim van Haeren het assortiment steeds verder uit. Klanten komen naar de slagerij voor lokale lekkernijen als balkenbrij en Zillands lèpke, maar ook voor vele andere huisgemaakte gerechten en zelfs voor catering, barbecuefeestjes en buffetten.
In de week van 9 december viert de slagerij feest en trakteert zij haar klanten op aantrekkelijke aanbiedingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant