Afbeelding

DJ-duo Loudgarden is Groowt Ujes Talent 2016

Carnaval 68 keer gelezen

UDEN | Sophie en Mechteld van den Luitgaarden, beter bekend als het succesvolle DJ-duo Loudgarden, zijn uit vele inzendingen gekozen voor de prominente Ujese titel Groowt Ujes Talent.

De tweeling Sophie en Mechteld zijn als Loudgarden een bekende verschijning in de dance-scene. De 27-jarige Udense tweeling zet Nederland op de 'Electronic Dance Music' kaart. Ze doen dit niet alleen als DJ-duo maar produceren ook hun eigen Electro House.
Ze waren als kind al druk bezig met muziek. Nu, vele jaren later, staan de zusjes van den Luitgaarden in de meest gave clubs te draaien. Zo'n vier jaar geleden zijn ze begonnen met draaien in de 'kleinere' clubs in Nederland. De afgelopen jaren is het DJ-duo Loudgarden ook internationaal succesvol en hebben ze o.a. in Ibiza, Barcelona, Buenos Aires, Antwerpen mogen draaien. Het is ze gelukt om door te breken in de door mannen gedomineerde DJ-wereld.

Eerbetoon
Zaterdag 16 januari wordt het Groowt Ujes Talent 2016 tijdens de pronkzitting geëerd. Naast dit eerbetoon ontvangt de winnaar een concreet begeleidingspakket waarbij ondersteuning wordt geboden om het talent versneld te kunnen ontwikkelen. De voorverkoop van de zittingskaarten is op 11 december in Markant. Kijk voor meer informatie over de pronkzittingen en voorverkoop op www.knoerissen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant