Sportgala Uden op donderdag 4 februari

Sport 124 keer gelezen

UDEN | Ook dit jaar organiseert de gemeente Uden weer een evenement om de Udense kampioenen te feliciteren met hun sportieve prestaties. Het Sportgala 2015 wordt gehouden op donderdag 4 februari 2016 in de Circustent op de Markt in Uden. Zowel jeugdige als volwassen kampioenen die bijzondere sportprestaties hebben geleverd op regionaal, nationaal of internationaal niveau, worden deze avond in het zonnetje gezet.

Om er zeker van te zijn dat niet één kampioen wordt vergeten of overgeslagen is het de taak van de sportverenigingen om hun kampioenen op te geven. Kampioenen zijn degenen die in de periode van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 een eerste plaats hebben gehaald als actieve sporter(s).
Ook kunnen personen of teams die bij een specifieke nationale of internationale wedstrijd / kampioenschap een noemenswaardige klassering hebben geleverd, worden aangemeld. Afhankelijk van de geleverde prestatie wordt dan gekeken of men in aanmerking komt voor een medaille. Kampioenen kunnen worden doorgegeven door het formulier in te vullen op www.uden.nl/sportgala . Aanmelden kampioenen kan tot 1 januari 2015. Hierna is opgave niet meer mogelijk. 
Tevens is de gemeente Uden op zoek naar sporters en sportclubs die in 2015 een opmerkelijke of aansprekende prestatie hebben behaald. Zij kunnen in aanmerking komen voor een nominatie voor Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het Jaar. Aanmelden kan via rob.van.berkel@uden.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant