Afbeelding

Roger Otto per 1 januari lid Raad van Bestuur BrabantZorg

Gezondheid 640 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Roger Otto (52) is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van BrabantZorg. Met ingang van 1 januari 2016 vormt hij samen met Wilma de Jong-Verspeek en Adrie van Osch de Raad van Bestuur van zorgaanbieder BrabantZorg.

Roger Otto heeft een jarenlange ervaring zowel binnen als buiten de zorg. Zo was hij 13 jaar lang algemeen directeur van diverse bedrijfsonderdelen van Philips. Ook heeft Roger Otto in de zorgsector gewerkt. Hij was bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het grootste hartcentrum van Nederland en bij Isala in Zwolle voor het opzetten van twee fusietrajecten.
Roger Otto: "Het is voor mij een uitdaging om die kwaliteit ook in de toekomst overeind te houden en daarbij optimaal in te spelen op de behoefte van onze cliënten."
Met de benoeming van Roger Otto is de Raad van Bestuur van BrabantZorg weer compleet. Onlangs nam Henk van de Werfhorst afscheid als bestuursvoorzitter van BrabantZorg. Hij gaat op 1 januari 2016 met pensioen. BrabantZorg biedt verpleging, verzorging en thuiszorg aan in en vanuit locaties in de regio's Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Bij BrabantZorg werken 5.500 mensen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant