Reddingsbrigades varen drie dagen lang voor Serious Request

Algemeen 85 keer gelezen

UDEN | Van 19 tot en met 21 december zetten 340 vrijwilligers van 31 reddingsbrigades uit heel Nederland zich in voor de inzamelingsactie Serious Rescue. Met de actie halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht van Venlo naar Heerlen geld op voor het goede doel van Serious Request. Ook ReddingsBrigade Uden is van de partij.

Als vrijwilligersorganisatie kent de Reddingsbrigade het belang van het ondersteunen van het goede doel. Met ruim 5.000 actieve vrijwilligers houdt de Reddingsbrigade zich het hele jaar bezig met het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. Zij is daarbij zelf ook mede afhankelijk van giften en donaties. Het ene goede doel helpt met deze actie nu het andere goede doel, want samen redden we het beter. Verenigd onder de naam "Serious Rescue" zal 3 dagen lang in een lint van 41 reddingsboten een afstand van zo'n 100 kilometer worden gevaren door Limburg.
Maandag 21 december rond 16.00 uur zullen de deelnemers van Serious Rescue in Heerlen aankomen. Het verzamelde bedrag zal daarna in de vorm van een cheque worden overhandigd bij het Glazen Huis.
Meer informatie: www.seriousrescue.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant