Alf van den Enden, coach van Be Quick (Foto: Peter Kuijpers)
Alf van den Enden, coach van Be Quick (Foto: Peter Kuijpers) Alf van den Enden, coach van Be Quick (Foto: Peter Kuijpers)

Korfrakkers mini kerstreces in als koploper, Be Quick ruim langs SPES

Sport 51 keer gelezen

Korfrakkers verlaat 2015 als koploper. De Erpsen wonnen vanmiddag met 12-15 bij DDW in Reusel. Het team van coach Jack Kop Jansen boog vlak voor rust een 7-5 achterstand om in een 10-7 ruststand. In de tweede helft kwamen de gastvrouwen terug tot op één punt,  maar daar bleef het bij. Uiteindelijk won Korfrakkers met 12-15. Op 3 januari spelen De Korfrakkers uit bij Swift in Velden.

Be Quick liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was in het duel met SPES. De wedstrijd werd gespeeld in Sporthal Zuid in Den Bosch omdat De Geer in Geffen vol zat met Roodstaart mussen, Kwikstaarten en Japanse nachtegalen beter gezegd: een vogelshow. Geen enkele reden voor het team van Alf van der Enden om de wedstrijd tegen de meermalige zaalkampioen van Nederland vrouwen korfbal SPES winnend af te sluiten. Na een 6-3 ruststand werd het uiteindelijk een 12-5 eindscore.