Skunk - PSV
Skunk - PSV

Skunk winterkampioen na vijfpunter tegen PSV

Sport 109 keer gelezen


VEGHEL-  Skunk nam een aantal weken terug nog een vierde plaats in. Afgelopen zaterdag gingen de Veghelaren de wedstrijd in met slechts twee punten achterstand op de koploper. PSV, dat de laatste plek op de ranglijst in beslag neemt, kwam op bezoek in Veghel. Hier werd eenvoudig van gewonnen. Setstanden: 25-16, 25-15, 25-7, 25-15

Servicedruk, aanvalskracht en een goede pass waren de sterke punten van Skunk deze wedstrijd. De Veghelse mannen konden dit gedurende de hele wedstrijd volhouden, PSV kon door enkele harde aanvallen af en toe toch meekomen. Een slechte blokzetting en een daarop afgestemde verdediging was daar de reden voor. Skunk kwam echter geen moment in gevaar en wist de wedstrijd zakelijk uit te spelen.


Doordat concurrent Hands-up opnieuw punten heeft laten liggen staat Skunk in puntenaantal gelijk met Hands-up. Door een beter setsaldo nemen de Veghelaren echter de koppositie over en is het winterkampioen. Dit is voor Skunk een prima prestatie, zeker gezien dit team afgelopen jaar promoveerde en dit jaar dus voor het eerst in de regiodivisie speelt. Op 9 januari mag Skunk weer aantreden, het speelt dan tegen Ledub. De wedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur in sporthal Zuiderpoort in Budel. (Foto's Theo de Vrede)

Skunk - PSV (Foto's Theo de Vrede)
Skunk - PSV
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant