Het nieuwe boerenbruidspaar in Volkel.
Het nieuwe boerenbruidspaar in Volkel.

Renske en Hans boerenbruidspaar Pieperland

Carnaval 503 keer gelezen

VOLKEL - Hans van Piet van Driekske en Renske van Jo van Caat Krent vormen het nieuwe boerenbruidspaar in Pieperland (Volkel). Het paar werd zondag bekend gemaakt. 

Hans en Renske van der Locht wonen samen met onze drie kinderen Jur, Sil en Cos, bijna vijf jaar met heel veel plezier op de Strepen. "We zijn wel een paar jaar weggeweest uit Volkel maar ons hart heeft wel altijd in Volkel gelegen.  Ook de wortels van onze wederzijdse families Van der Locht en Van Dijk liggen al decennia lang op Lankes, D'n Heikant en de Strepen."
In het dagelijkse leven werkt Renske als jeugdhulpverlener bij Topaze in Schijndel en Hans werkt als zelfstandig personeels- en organisatieadviseur. Renske is sinds een paar jaar ook volop bezig met de Buitenkokerij waarbij ze op de Hoge Randweg kookworkshops geeft maar ook bij feestjes op locatie lekkere broodjes komt maken.

In haar vrije tijd is Renske nog actief bij het volleyballen, zit ze in de medezeggenschapsraad van Basisschool de Vlieger en is ze mantelzorger voor haar vader. Hans is bij de voetbalclub actief als jeugdleider van de kleinste F-jes en staat op zondag regelmatig op het voetbalveld als scheidsrechter. Verder zit hij in de organisatie van de jaarlijkse Koningsdag zeskamp en maakt hij deel uit van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van KIEM onderwijs. Ook probeert hij op dinsdag nog een balletje te slaan op de tennisbaan en  is hij lid van het bestuur van Buurtvereniging Onder Ons.

Rond de bekendmaking van het paar vond de boerenzeskamp plaats, waarin 21 teams het tegen elkaar opnamen met allerlei spellen. De eerste prijs was voor Ut Spolk. De boerenbruiloft vindt op carnavalsmaandag plaats. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant