Crazy Circus is nog tot en met 3 januari te zien.
Crazy Circus is nog tot en met 3 januari te zien.

Publiek geniet tijdens première van Kerstcircus Crazy Circus

Kunst en cultuur 109 keer gelezen

UDEN | Het Kerstcircus van het Crazy Circus is afgelopen zaterdag, met een staande ovatie in première gegaan. Zeshonderd bezoekers genoten van internationale topacts.

Veel succes oogstte de I Baccala clowns met o.a. een doldwaze trapeze act. Spektakel bieden drie motorrijders in stalen kogel, waarbij het aanwezige publiek op de eerste paar rijen durfden bijna niet te kijken naar de geweldige stunts. De twee uur durende show is een aaneenschakeling van topacts zonder weerga. Een circusshow voor jong en oud. De reacties na de première waren overweldigend.

Korting voor lezers van het Udens Weekblad:
Het Udens Weekblad is een exclusieve media partner van het Crazy Circus. Wanneer lezers de kortingsbon inleveren (of dit artikel) ontvangen zij € 5,- korting op een zitplaats blok 1. Volwassenen en kinderen betalen dan € 17,50 per persoon. Kinderen ontvangen € 2,50 korting. Deze actie is geldig voor alle voorstellingen. Online kan je ook gebruik maken van de korting door de kortingscode CCaktie2015 bij je bestelling te gebruiken. Het grote tentencomplex staat op het parkeerterrein van de E27 Lichtfabriek, Frontstraat 2 in Uden.
Reserveren kan via de Crazy website of Hotline: 085-7600545. Vanaf 17,50 euro (volwassenen) en 14,50 euro (kinderen 3 t/m 11 jaar). Voor kinderen tot en met 2 jaar is de entree - mits op schoot - gratis. Op de website www.crazy-circus.nl is alle informatie te vinden over de aanvangstijden van de voorstellingen die tot en met 3 januari worden gegeven.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant