Diane van Dijk
Diane van Dijk

Diane van Dijk directeur Hospitality & National Accounts bij CSU

Zakelijk 247 keer gelezen

UDEN | Binnen schoonmaakbedrijf CSU gaat Diane van Dijk per 1 januari 2016 de functie vervullen van Directeur Hospitality & National Accounts. Zij voegt de aansturing van de afdeling National Accounts toe aan haar huidige verantwoordelijkheid als Directeur Hospitality.

Hospitality is voor CSU een strategische keuze. Sinds een jaar is Diane van Dijk als Directeur Hospitality verantwoordelijk voor de operationele en commerciële ontwikkeling van hospitalityconcepten naar nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Door de groei van CSU en het toenemend belang van de National Accounts is directe aansturing op directieniveau van de betreffende afdeling gewenst. Diane van Dijk is als Directeur Hospitality al veelvuldig betrokken bij deze groep opdrachtgevers. De directie van CSU ziet de functieverbreding van Diane van Dijk dan ook als een logische vervolgstap. Onder haar leiding ondersteunt de afdeling National Accounts de uitvoering, meerwaarde, rapportage en klanttevredenheid van deze klantengroep.
CSU is vanuit dertig vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant