Uiteraard mag BZB niet ontbreken op Herrie Uit Nazareth!
Uiteraard mag BZB niet ontbreken op Herrie Uit Nazareth!

Win vrijkaarten voor Herrie Uit Nazareth

Kunst en cultuur 41 keer gelezen

UDEN | Dit jaar staan er tijdens BZB's Herrie Uit Nazareth op zaterdag 26 december liefst vijf bands op het programma in De Pul te Uden. Lezers van het Udens Weekblad maken kans op vrijkaarten voor dit evenement.

Wie kent ze niet, de mannen van Rattlesnake Shake?! Hun stijl kun je het beste omschrijven als rock met ballen! Pure Rock & Roll uit Eindhoven van Bang Bang Bazooka en jeugdig aanstormend talent Free Beer -de oudste van de band is 16-. De pauzes zullen dit jaar ingevuld worden door Reminder. Deze band combineert American roots music en Bluegrass tot hun eigen Reminder sound. Uiteraard staan de gastheren van BZB ook op het menu. Een sterk programma dus, waarbij je gezellig met je vrienden de kalkoen van kerst weg kunt spoelen!
Een dag later, op zondag 27 december, brengen Black Pearl en Best of Foo in De Pul Uden odes aan hun respectievelijke helden: Pearl Jam en Foo Fighters. Daarmee herhalen beide bands twee buitengewoon succesvolle edities op 'derde kerstdag': in 2013 en 2014 was het beide keren volle bak. Aanvang 21.00 uur.

Vrijkaarten Herrie Uit Nazareth
De voorverkoop voor Herrie Uit Nazareth is in volle gang. Tickets zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten €15,- (excl. servicekosten). Aanvang 18.30 uur. Speciaal voor lezers van het Udens Weekblad heeft De Pul 5 maal 2 vrijkaarten beschikbaar gesteld.
Lees woensdag in het Udens Weekblad hoe de vrijkaarten te winnen zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant