Afbeelding

Kerstactie UC brengt ruim 20.000 euro op

Algemeen 190 keer gelezen

UDEN | Het Udens College, locatie havo/vwo, heeft ook dit jaar weer een fantastisch bedrag bij elkaar gekregen tijdens de Kerstactie: er is € 20.350,- opgehaald voor het goede doel.
.
Na vele voorbereidingen begon de grote finale van deze Kerstactie al op donderdagavond met een onvergetelijke en succesvolle Nacht van het UC! Zo'n 240 examenleerlingen bleven de hele nacht op school voor diverse gezellige activiteiten. De organiserende leerlingenraad wist tijdens de Kerstmarkt met trots te vertellen dat de Nacht van het UC ruim € 6000,- had opgebracht.
Vrijdag volgde voor de andere klassen een dag vol gezelligheid met mooie, verrassende en leuke activiteiten. Zo hadden de brugklassen met hun klas een spannende kerstochtend vol wedstrijdjes en liepen de 2e klassen vele rondjes tijdens hun sponsorloop. Daarna volgde een prachtige kerstmarkt (van havo en vwo 4) die druk bezocht werd. Op het podium waren optredens en gingen havo 3 leerlingen en docenten uitdagingen met elkaar aan. Vwo 3 gaf prachtige prijzen weg tijdens de trekking van hun kerstloterij 'Lootje in een cadeautje'. Een ander hoogtepunt was het super spannende moment waarbij het eerste dominosteentje werd omgegooid (door 30 V5 leerlingen dag en nacht aan gewerkt).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant