Bram van Boxtel van Slotenservice Uden (foto's Ad van de Graaf).
Bram van Boxtel van Slotenservice Uden (foto's Ad van de Graaf).

Slotenservice Uden: dé slotenspecialist in de buurt

Zakelijk 1.197 keer gelezen

UDEN - Het overkomt iedereen wel eens: zonder huissleutel voor een dichte deur staan. Wat nu? In zulke gevallen is de redding voortaan altijd nabij. Die redding heet Slotenservice Uden. Het bedrijf, opgericht door Bram van Boxtel, helpt gedupeerden snel en vakkundig aan een (maatwerk) oplossing. Van het openen van de voordeur tot het opstellen van een geavanceerd beveiligingsplan,
zowel voor particulieren als voor bedrijven.

"Problemen met sloten kunnen heel vervelende situaties veroorzaken", vertelt Bram. "Stel, je laat je sleutels aan de binnenkant in het slot zitten en je trekt de voordeur achter je dicht. Of de sleutel breekt af bij het openen van de deur. In zo'n geval wil je natuurlijk niet lang hoeven wachten. Laat staan als je slachtoffer bent geworden van een inbraak..."

Of het nu gaat om een geval van 'buitensluiten' of herstelwerkzaamheden na een inbraak: Slotenservice Uden probeert bij spoed altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Bovendien kunnen veel werkzaamheden vaak ter plekke uitgevoerd worden. "Neem het repareren of vervangen van sloten. We hebben standaard de meest voorkomende sloten en onderdelen bij ons, zodat we klanten direct verder kunnen helpen. En is dat niet het geval, dan zorgen we voor noodsloten, zodat de bewoners met een veilig gevoel hun huis kunnen afsluiten. Een inbraak of andere calamiteit is op zich al vervelend genoeg. Slachtoffers willen vaak maar één ding: hun woning zo snel mogelijk terug in de oude staat en overgaan tot de orde van de dag. Daar zijn wij voor."

Enthousiast
Bram van Boxtel is een jonge, enthousiaste ondernemer (29 jaar), die via zijn vorige werk zijn huidige passie ontdekte. "Ik ben nu een kleine zeven jaar interieurbouwer/meubelmaker", vertelt hij. "Thuis zitten ze allemaal in het hout: mijn vader, mijn broer, we hebben allemaal dezelfde voorliefde voor hout, een prachtig materiaal. Al tijdens mijn opleiding wist ik dat ik een eigen bedrijf wilde. Ik heb alle vakgerichte diploma's gehaald, inclusief mijn ondernemerspapieren. Ik vind het prachtig om met zulk ambachtelijk werk bezig te zijn. Maar tegelijk bleef ook de beveiligingsbranche kriebelen." Via werkzaamheden voor collega-ondernemers verrichtte Bram namelijk steeds vaker slotenreparaties en ander beveiligingswerk. Hij deed in die jaren veel ervaring op en volgde diverse cursussen en opleidingen om zichzelf te specialiseren. Eerder dit jaar volgde de switch, die leidde tot de oprichting van Slotenservice Uden. "Ongekend interessant", omschrijft Bram zijn huidige werk. "Vooral omdat je direct iets voor je klant kunt betekenen. Zij hebben een probleem, ik kan het oplossen. Dat is een heel mooi gegeven."

Sleutelbos 
Zoals eerder genoemd: Slotenservice Uden is voor alle voorkomende werkzaamheden actief voor zowel particulieren als bedrijven. Vooral in die laatste doelgroep is momenteel het zogenaamde sluitplan in opmars. Bram: "We leveren voor alle afsluitbare ruimtes sloten en cilinders met verschillende sleutels of elektronische toegang, zoals met pasjes. De bewoner of ondernemer kan voor iedere ruimte bepalen wie er toegang heeft. Als voorbeeld neem ik een bedrijfspand: de directeur kan alle sloten openen, maar zijn secretaresse bijvoorbeeld alleen het directiekantoor, de vergaderruimtes en facilitaire ruimtes. De schoonmakers hebben weer toegang tot alléén die facilitaire ruimtes en zo kun je iedere gebruiker zijn eigen sleutel of pasje met de bijbehorende toegangen verstrekken. Eventueel zelfs voor de sloten in je privé woning. De tijd van een overvolle sleutelbos is dus écht voorbij."

Kijk voor meer informatie over Slotenservice Uden op www.slotenmakeruden.nl of bel naar 0413 287 840.

Zie voor het complete artikel het Udens Weekblad van woensdag 23 december. 

Bram van Boxtel.
Bram van Boxtel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant