Sprookjesbos zoekt kinderen voor musical

Algemeen 130 keer gelezen

UDEN | De Sprookjesbosbewoners uit de Efteling zijn op zoek naar kinderen die willen meedoen in de musical 'Een wonderlijk muziekfeest'. De musical is op 23 januari te zien in Markant Uden en samen met de Efteling is Markant op zoek naar tien kinderen die willen meedoen met de voorstelling.

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Alle bewoners van het Sprookjesbos zijn druk aan het oefenen! Het muziekfeest wordt al jaren lang gevierd in het sprookjesbos, maar dit jaar zijn voor het eerst ook alle kinderen uitgenodigd. De bezoekers van de voorstelling mogen gezellig mee feesten en beleven een spannend avontuur.
Kinderen die niet alleen in de zaal willen meedoen, maar samen met de Sprookjesbosbewoners willen schitteren op het podium kunnen zich aanmelden via www.markantuden.nl.
'Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest' is op zaterdag 23 januari om 13.30 uur en 16.00 uur te zien in de theaterzaal van Markant in Uden. Tickets kosten €12,50 (excl. ticketkosten) voor kinderen t/m 12 jaar en € 17,50 (excl. ticketkosten) voor volwassenen en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant