Jaarlijkse kerstbingo bij Ons Caffeej

Algemeen 252 keer gelezen

UDEN - Ook dit jaar houdt Ons Caffeej weer haar jaarlijkse kerstbingo voor het goede doel. Maandag 28 december gaat de 23e editie van deze populaire bingo om 20.00 uur van start en iedereen die mee wil doen is van harte welkom aan de Udense Markt. De opbrengst gaat dit jaar naar twee goede doelen. Dit zijn HoKaZo (dierenasiel en -ambulance) en de Jelle van den Berg Stichting. Twee Udense goede doelen die de opbrengst van de kerstbingo zullen delen en goed kunnen gebruiken.

De bingokaarten zijn bij binnenkomst voor € 6,50 te koop. Een gedeelte van de prijzen wordt verloot, lootjes daarvoor kosten € 1,00 per stuk. De presentatie van de bingo is wederom in handen van Jeroen van Doorn. De hoofdprijzen van deze avond zijn een 40 inch led-tv en een kersthorloge.
De sponsoren van dit jaar zijn Wijnhuis Uden, Ben van Dijk Electronics, Sligro, Slagerij Van Zandvoort "La Boucherie", Brasserie De Conversatie, Restaurant 't Raadhuis, Restaurant De Brouwketel, Haarstudio Danaque, Proeflokaal Zuiders, Schietbaan Eric Swinkels, HIP, P.I.-exploitatie, TGO, de Visscherie, Sams Bistro, Restaurant Porte de Provence, Grillbar Jambon, Sure Secure, Amstel, Safened, Jumbo de Laak, Bloemencentrum Oogenlust,Peter van Dooren Intercoiffure, Brouwerij van Honsebrouck en natuurlijk Ons Caffeej.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant