Winactie!
Winactie!

Bezorgers komen weer langs voor de jaarlijkse nieuwjaarswens (+ winactie met prachtige prijzen)

Algemeen 233 keer gelezen

UDEN | De jaarwisseling nadert en dus komen onze bezorgers weer langs voor de nieuwjaarswens.

Onze bezorgers wensen u een gezond en voorspoedig 2016. Ze komen de komende dagen langs met een kaartje waaraan u kunt herkennen dat ze echt bij het Udens Weekblad horen. Het is uiteraard de bedoeling dat onze bezorgers slechts één keer langskomen dus neem het kaartje wat ze bij hebben in ontvangst. Het kan wel zijn dat er verschillende bezorgers zijn voor de woensdag- en vrijdageditie. De trouwe lezer maakt overigens kans op prachtige prijzen. De prijzen en spelregels staan op de achterzijde van het kaartje.

Prijzen winnen
Talvi uitgeverij geeft de volgende fantastische prijzen weg: een bluetooth Tulip Wireless speaker aangeboden door Ben van Dijk, een Cortina U4 fiets aangeboden door John Vermeulen en tot slot een Apple iWatch aangeboden door VTU telecom.

Hoe maakt u kans?
Heel simpel: Like de Facebookpagina van het Udens Weekblad of stuur een mail naar binnendienst@uitgeverij-talvi.nl. Een brief sturen naar Protonenlaan 6, 5405 NE Uden kan ook. Vermeld bij het sturen van een mailtje of een brief graag naam en contactgegevens. De gelukkige winnaars worden vrijdag 15 januari bekend gemaakt via Facebook en onze sites.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant