Volkel in de Wolken beleeft op zondag 29 mei zijn 25e editie
Volkel in de Wolken beleeft op zondag 29 mei zijn 25e editie

Volkel in de Wolken deels gratis toegankelijk

Algemeen 281 keer gelezen

VOLKEL | Volkel in de Wolken wordt in 2016 deels gratis toegankelijk. Dat laat voorzitter Evert Oostendorp weten. Het Volkelse vliegfestijn wordt op zondag 29 mei voor de 25e keer gehouden.

Bezoekers kunnen tijdens de komende editie de braderie gratis bezoeken. Voor de vliegshow moet wel gewoon entree betaald worden. "Anders is het voor ons niet te bekostigen", zegt Oostendorp. De jubileumeditie van Volkel in de Wolken gaat een bijzondere worden, belooft Oostendorp: "Het wordt een spectaculaire vliegshow. We zijn bezig met vergunningen, dus meer kan ik er op dit moment niet over loslaten."

'Roer om'
De organisatie grijpt het jubileum aan om het evenement aan te pakken. "We zijn bezig het roer om te gooien", vertelt de voorzitter. "Er zal meer ruimte zijn voor grote sportactiviteiten. We zijn bezig om die naar Volkel te krijgen."

Grootste vliegshow
Volkel in de Wolken is tot de grootste privaat georganiseerde vliegshow van Europa. In de loop der jaren is het evenement uitgebreid met onder andere een braderie, speeldorp, themapark en staticshow.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant