De crew van Crazy Circus wenst iedereen een 'crazy' 2016 toe.
De crew van Crazy Circus wenst iedereen een 'crazy' 2016 toe.

Komend weekeinde laatste drie kerstshows Crazy Circus in Uden

Algemeen 133 keer gelezen

UDEN | Het Crazy Circus in Uden heeft de afgelopen dagen met veel succes de kerstshows uitgevoerd. Het Crazy Circus verzorgt nog een drietal shows in het nieuwe jaar. Op zaterdag 2 januari om 15.00 en 19.30 uur en de laatste show op zondag 3 januari om 13.00 uur. Lezers van het Udens Weekblad krijgen een exclusieve korting voor dit spektakel.

Het Udens Weekblad is een exclusieve mediapartner van het Crazy Circus. Wanneer lezers de kortingsbon inleveren (of dit artikel) ontvangen zij € 5,- korting op een zitplaats blok 1. Volwassenen en kinderen betalen dan € 17,50 per persoon. Kinderen ontvangen € 2,50 korting. Deze actie is geldig voor alle voorstellingen. Online kan ook gebruik worden gemaakt van de korting door de kortingscode CCaktie2015 bij de bestelling te gebruiken.

Reserveren
Het grote tentencomplex staat op het parkeerterrein van de E27 Lichtfabriek, Frontstraat 2 in Uden. Reserveren voor de twee uur durende kerstshows van Crazy Christmas Circus kan via de Crazy website of Hotline: 085-7600545. Vanaf 17,50 euro (volwassenen) en 14,50 euro (kinderen 3 t/m 11 jaar). Voor kinderen tot en met 2 jaar is de entree - mits op schoot - gratis.
Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Rokado in Uden en Café Het Witte Paard in Volkel. Op de website www.crazy-circus.nl is alle informatie te vinden over de aanvangstijden van de voorstellingen die van 19 december tot en met 3 januari worden gegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant