Dennis Dekkers tekent zijn contract bij Gemert en schudt voorzitter Jan Rambags de hand. Rechts Anthony Geurts.(Foto: Frans Brzoskowski/vv Gemert)
Dennis Dekkers tekent zijn contract bij Gemert en schudt voorzitter Jan Rambags de hand. Rechts Anthony Geurts.(Foto: Frans Brzoskowski/vv Gemert)

Dennis Dekkers: "Gemert heeft alle ingrediënten waar ik me als coach lekker bij voel"

Voetbal 644 keer gelezen

GEMERT - OJC Rosmalen en straks Gemert is het rijtje van clubs voor de nog jonge trainer Dennis Dekkers(42). Een kort rijtje nog maar wel een hele mooie. Dekkers: "Ja, dat zei Toon van Uden me ook. Hij is een bekende ex-speler van OJC die me feliciteerde. En zo is het ook natuurlijk. Wie wil er nu niet bij Gemert trainer zijn? Ik ben nu al bij heel veel clubs mogen komen als hoofdtrainer van de tegenstander, ook nu met OJC bij zo ongeveer alle Topklassers. Ik kan je vertellen dat Gemert qua entourage en verenigingsinhoudelijk in de top zit. Ja, ik ben trots maar tegelijkertijd heb ik vooral gewoon zin om straks hard aan de slag te gaan."

Door: Willy Rooyakkers

De gesprekken met de technische commissie waren de afgelopen weken erg fijn. "Ja, met een Anthony Geurts is het bijvoorbeeld goed praten, het klikt erg goed. Gemert is een club naar mijn hart, ook vanwege de visie die ze hebben. Ze beschikken over goede jeugd want het 2e staat bovenaan en ook de A-junioren zijn lekker bezig. Ik voel me er heerlijk bij om straks zoveel mogelijk talent mee te helpen klaar te stomen en tegelijkertijd kijkt de club, waar nodig, ook rond om eventueel van buitenaf wat te versterken. De selectie heeft al een erg regionaal karakter. Ze hebben in de afgelopen jaren zeer zeker ook bewezen het wat dat betreft in de vingers te hebben."

Meedenken

De Technische Commissie is in Gemert leidend op het gebied van selectiesamenstellingen maar de nieuwe trainer zal heus wel eens een naam noemen. "De TC doet het werk maar als ze me ooit iets vragen dan zal ik ook nog wel wat inbrengen. Het is dan aan de TC om te kijken wat ze er mee doen. We hebben de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan en dat is een mooi streven waar ik helemaal achter sta. Ik zal de vereniging goed moeten leren kennen in eerste instantie. Mijn eerste indruk, na de gesprekken, is eigenlijk een bevestiging van wat ik al wist. Een prachtige vereniging waar het voetbal nog enorm leeft. Een hele pure vereniging. Alle ingrediënten zijn hier voor mij aanwezig om me lekker te voelen. Dus als je vraagt of ik vrolijk ben op het moment? Ja, ik ben erg vrolijk nu...."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant