Theatergroep De Spiegel op de planken in Gemeenschapshuis De Garf.
Theatergroep De Spiegel op de planken in Gemeenschapshuis De Garf.

Theaterspoor: 'Meneer Papier en Don Karton' in De Garf

Kunst en cultuur 47 keer gelezen

ZEELAND | Theaterspoor opent het nieuwe jaar zondag 10 januari in Zeeland. Om 15.00 uur speelt Theatergroep De Spiegel de muziekknutselvoorstelling Meneer Papier en Don Karton. Vrolijk verknipte zotternij uit België voor iedereen vanaf twee jaar.

Meneer Papier en Don Karton, twee rare heertjes, zijn samen op zoek naar... een verhaal. Een groot cadeau en vele papierboeken zorgen voor verscheurende verrassingen, geknipte wegen, verfrommelde plannen, propvolle kookpotten en plooiende bouwpakketten. Kortom, een licht absurde zoektocht naar de grenzeloze fantasie van papier en woord.

Meneer Papier
Voor deze muziek-knutsel-voorstelling laat Theater De Spiegel zich inspireren door de boeken 'Meneer Papier', geschreven door Elvis Peeters en geïllustreerd door Gerda Dendooven. Een knisperende en ritselende voorstelling, uitermate geschikt als allereerste ervaring met muziektheater.

Theater de Spiegel is een internationaal gerenommeerd gezelschap dat zich specialiseert in muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én het publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen.

'Meneer Papier en Don Karton' staat in Gemeenschapshuis De Garf aan de Kerkstraat 35 in Zeeland. Kaartjes kosten vier euro. Reserveren kan via reserveer@theaterspoor.nl of (0413) 247 684. Een voorproefje van de voorstelling is te zien op www.theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant