Be Quick wint ruim na aanvankelijke achterstand

Sport 177 keer gelezen

REUSEL – De return in het Rabo Sporthuis in Reusel tegen Rosolo is goed verlopen. De Nulandsen wisten na rust een 8-6 achterstand om te buigen naar een 10-15 zege. Door deze winst blijft Be Quick in de race voor de halve finales einde seizoen.

Rosolo opende in Reusel, maar al snel was het weer gelijk. Dit was ook lang de tendens van de eerste helft. Een paar mindere momentjes van de bezoekers werd bestraft met een 8-6 ruststand. Be Quick opende sterk met drie schoten van afstand, die de ploeg op een 8-9 voorsprong bracht. Voor Rosolo werd het onbegonnen werk. Het Nulandse prikkeldraad versperde de weg naar Reusels succes. Het waren vooral de afstandsschoten die vielen. Met 10-15 ging de Nulandse trein onder het finishdoek door. Een mooie zege wat de ploeg in de slipstream houdt voor de kruisfinales aan het einde van de competitie in Maart. Aanstaande zondag speelt Be Quick in Sporthal 't Vijfeiken in Heesch de derby tegen Prinses Irene uit Nistelrode