Ujese Kroegentocht dit jaar nóg groter

Carnaval 100 keer gelezen

UDEN | Carnaval staat weer voor de deur en dat betekent dat ook de Ujese Kroegentocht er weer aankomt. Dit jaar wordt er nog groter uitgepakt dan voorgaande jaren. De tocht wordt op zaterdag 6 februari gelopen.  De kaartverkoop is 2 januari gestart.

Vanaf 12.00 uur is het mogelijk om bij elkaar te komen in de grote carnavalstent. Er zijn dit jaar drie buitenpodia die voor bij de verschillende kroegen staan. In de straat bij Ons Caffeej en 't Stulpke staan de Eightball Boppers. Bij de Preek, Market Place en Bar 28 staat het zangduo Bart en Alex op de planken. Op het Sint Jansplein waar de Pepper, Carroussel, Vrolijke Koster en Meneer Prinssen zitten komt DJ Jean draaien. Het slotakkoord is voor het duo de Gebroeders Ko, die de grote tent voor de deelnemers op zijn kop gaat zetten.Er komt zo spoedig mogelijk een timetable op de Facebook-pagina van de Ujese Kroegentocht.

Tickets
De kaarten kosten 15 euro, inclusief tien consumpties. Deze kaarten zijn te koop bij Tabaksspeciaalzaak Rokado in Uden en bij Tabaksspeciaalzaak Verbakel in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant