Walco van der Ven is Prins Porcellus LI
Walco van der Ven is Prins Porcellus LI

Walco van der Ven is Prins Porcellus LI

Carnaval 415 keer gelezen

UDEN | CS de Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse Prins Porcellus LI (51e): Walco van de Ven. Voor de ogen van zo'n zeshonderd nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Walco van de Ven, geboren op 15 januari 1967 in Volkel, komend uit een gezin met nog twee zussen. Zijn ouderlijk huis stond in de Reestraat waar hij is opgegroeid, twintig jaar geleden is hij naar Uden getogen waar hij op dit moment samenwoont met zijn vrouw Manon en twee kinderen, Nils twintig jaar en Britt achttien jaar. Ze wonen op Keizershof in de buurt Raam. Walco en Manon zijn al meer dan dertien jaar gelukkig samen waarvan vijf jaar getrouwd. Nils en Britt zijn al langer bij CS de Knoerissen actief en wel Nils als bekkenist bij de Hofkapel en Britt bij de Dansgarde.

In het dagelijkse leven is Walco de trotse ondernemer van het beveiligingsbedrijf Holland Security Group, gevestigd aan de Nistelrodeseweg te Uden. Zijn grote hobby en passie is zijn vrouw en de twee kinderen. Verdere hobby's zijn biljarten en FC Oss waar hij commissaris veiligheid is. Daarnaast is hij bestuurslid van de ondernemersvereniging Oud Gedaan Deze ondernemersvereniging is ontstaan vanuit de jonge ondernemersclub JongLeren.

De kersverse PP LI heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar. Het motto van 2016 "Dè kunde gij ók" past in het plaatje. Hij vraagt aan iedereen om er samen met hem een kei gezellig feest van te maken. Het carnavalsfeest is er namelijk voor alle mensen die zin hebben in gezelligheid en een keer de boel de boel te laten: "morgen weer een dag" toch ?

De Knoerissen bieden Prins Porcellus LI en zijn gezin een Prinsenreceptie aan op zondag 31 januari vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Hier kunnen vrienden, kennissen, familie, clubs en andere (carnavals)verenigingen uit de buurt onze kersverse PP LI feliciteren. Onder het genot van een drankje spelen vele muziekkapellen, dansen de verschillende dansgardes hun dansjes en zie je allemaal bekenden uit Uden. Iedereen is welkom op deze geweldige middag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant