De 'snow'-editie van de Let's Go Crazy.
De 'snow'-editie van de Let's Go Crazy.

Feesten met het succesconcept Crazy Pianos

Kunst en cultuur 88 keer gelezen

UDEN | Het succesconcept Crazy Pianos is op vrijdag 29 januari te zien, te horen en vooral te beleven in de evenementenzaal van Markant Uden. Deze rasmuzikanten op drum, saxofoon en uiteraard de brandweerrode piano's gaan helemaal los tijdens een spectaculaire show, waarbij stilstaan geen optie is.

Crazy Pianos is al jarenlang een succesconcept. De muzikanten zingen, drummen, spelen saxofoon en piano en zijn swingend, uitdagend en humoristisch. Tijdens de 'snow'-editie van de 'Let's Go Crazy'-tour staat de gezelligheid en sfeer van de wintersportgebieden centraal.

Rollercoaster
Wie echter denkt in een après skihut te belanden heeft het mis. Er komen allerlei uiteenlopende nummers en artiesten voorbij. Het wordt een rollercoaster van muzieksoorten en persoonlijke verzoekjes. Crazy Pianos belooft een spectaculaire show te worden waarbij de feeststemming gegarandeerd is.

Tickets
De 'snow'-editie van 'Let's Go Crazy' van de Crazy Pianos is op vrijdag 29 januari om 21.00 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets voor De 'snow'-editie van 'Let's Go Crazy' kosten 27,50 euro (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant