Björn van der Doelen.
Björn van der Doelen.

Singer Songwriter Sunday in een skôn Brabants jasje gestoken

Kunst en cultuur 318 keer gelezen

UDEN | Het succesvolle Singer Songwriter Sunday staat zondag 24 januari op het programma in De Pul. Deze editie wordt in een skôn Brabants jasje gestoken; Brabant stikt van het talent en daar mogen we trots op zijn! Het podium is deze editie daarom beschikbaar voor de Brabantse singer-songwriters: Björn van der Doelen, Eva van Pelt, Thomas Pieters en Giel van Gaal.

Als hoofdact voor de vijfde Singer Songwriter Sunday was eerder Armand al bevestigd. Helaas is deze protestzanger, bekend van zijn grote hit 'Ben Ik Te Min', op 19 november jongstleden overleden. Een eerbetoon is wel op zijn plaats en daarom zullen de deelnemers Björn, Eva, Thomas en Giel op intieme wijze, naast hun eigen repertoire, ook een ode brengen aan deze legendarische zanger.

De grote zaal van De Pul wordt omgetoverd tot een knusse woonkamer met slechts honderdtwintig zitplaatsen. Tegen een kleine vergoeding worden er Brabantse lekkernijen zoals zondagse soep, worstenbroodjes en ander lekkers geserveerd. Uiteraard staan er speciaal voor deze middag heerlijke wijnen, geselecteerd door Wijnhuis Uden, op de kaart.

Tickets
Kaartjes zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 10 euro (excl. servicekosten). Eventuele dagkassa 15 euro. Zaal is open om 16.00 uur, aanvang 16.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant