De pronkzittingen in Zeeland zijn op 23 en 30 januari in de zaal van De Heische Tip.
De pronkzittingen in Zeeland zijn op 23 en 30 januari in de zaal van De Heische Tip.

Zeeland maakt zich op voor pronkzittingen

Carnaval 132 keer gelezen

ZEELAND | De Smouskes maken zich op voor de eerste 'Bij Ons in Zelland'-pronkzitting. Die is zaterdag 23 januari in de zaal van De Heische Tip in Zeeland.

"Op het programma staan maar liefst drie tonpraoters, zoals de vertrouwde namen Cor Verstegen en Ben van de Walle, maar ook Michie Maarschalkerweerd die haar debuut maakt. Cindy van Dijk en Christ-Jan Swiers leren elkaar als Shanti en Stanley wat beter kennen, De Klokkenluiders 3.0, met Maria, Frans en Geert, stellen de politiek weer aan de kaak en de Dames van de Raad zullen verrassen met een sprookje", laat Theodor van der Cruijsen weten namens de carnavalsstichting.

Muziek
Naast hofkapel De Blaosbalken slaat de slagwerkgroep van Zeelandia er op los in de bouw. Anke van Schooten verzorgt samen met Marjon Verstraten de muzikale opening en presentatie, en natuurlijk zijn de Huppelsmouskes, Dansgarde en Raad van 11 ook op het podium present.

Informatie
Kaarten voor beide avonden (23 en 30 januari) zijn voor elf euro per stuk verkrijgbaar bij Die Twee Kappers en op www.smouskes.nl. Kaarten voor de 65-pluspronkzitting (ook op 31 januari) kosten vijf euro en zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant